• Δελτίο Ιουλίου 2013

  Posted on Ιούλιος 20, 2013 by in Δελτία Τύπου

  Νέα Ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλαξε για φέτος το καλοκαίρι ο δραστήριος «Αναπτυξιακός Σύλλογος Επαγγελματιών – ΤΟ ΔΙΑΚΟΦΤΙ»

  Τοποθέτησαν αρκετά καλαίσθητα καλάθια καθαριότητας στα κεντρικά σημεία του οικισμού και ιδιαίτερα στην υπέροχη παραλία του Διακοφτίου.

  Όλα συνδυάζονται με μια επίσης καλοφτιαγμένη πινακίδα με βασικό μήνυμα ‘’ΚΑΘΑΡΟ ΔΙΑΚΟΦΤΙ – ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ’’ καθώς και με τον Αιγαιοπελαγίτικο γλάρο που είναι το σήμα του συλλόγου.

  Μια υπέροχη νότα, στην προσπάθεια για αισιοδοξία στην μαύρη επικαιρότητα των Τοπικών πραγμάτων του Νησιού.

  Και πάλι από το Διακόφτι η νέα είδηση, εξίσου ενδιαφέρουσα με την προηγούμενη και πάλι με μεγάλη πρακτική σημασία. Ίσως έτσι σωθούν ζωές και αποφευχθούν σοβαρά ατυχήματα. Ο λόγος για τα υποτιθέμενα σήματα STOP που πλέον έχουν ‘’εξαφανισθεί’’ από την φθορά του χρόνου και τον ανελέητο ήλιο. Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν πρόκειται για απλές διασταυρώσεις επαρχιακών οδών αλλά για συνδετήριες με τον κεντρικό δρόμο του Λιμανιού και μάλιστα σε ευθεία γραμμή. Ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες πρέπει να έχεις κάνει τάμα στον Αγ. Μηνά για να περάσεις με ασφάλεια τον δρόμο πεζός ή με αυτοκίνητο. Ο σύλλογος λοιπόν θεώρησε απαραίτητη την άμεση αντικατάστασή τους και το έπραξε άμεσα.

  Καινούργια STOP λοιπόν στα πιο επικίνδυνα σημεία του οικισμού.

  Εμείς τι να πούμε.

  Μπράβο και πάλι μπράβο!

  Όπου αδυνατούν ή αδιαφορούν οι αρμόδιοι, ας παίρνουν πρωτοβουλίες οι πολίτες και οι φορείς τους.
  19 -7-2013 142 19 -7-2013 131 19 -7-2013 106 19 -7-2013 104


Αρέσει σε %d bloggers: